Dag 11 - 2019 udfordringen

Sæt begrænsninger for TV´et, Pc´en, iPad´en og Smartphonen de sidste dage

Ja, det lyder jo fuldkomme rablende vanvittigt. Men i dag er det DIGITAL DETOX. Og det er helt ok, hvis du ikke poster en masse skønne fotos på de sociale medier i dag. Du har så godt af at snuppe en pause. Mindst 1 hel dag om ugen er at anbefale.

Måske skal at søndagen fremover være DIGITAL NO GO på alle måder. Måske skal du endda meddele familien, at du ikke engang svarer telefonen.

Ingen tweets, e-mails, snapchat, instagrams, sms’er, chatbeskeder, telefonopkald eller RSS-opdateringer. Nul Facebook, fotos, GPS-spor eller andet der fylder vores digitale eksistens ud. 

PAS PÅ MED IKKE AT GØRE FOR MEGET OG VÆRE FOR LIDT. Og det er i sandhed vores reelle udfordring hver eneste dag. For vi er mange som er gøre-mennesker, der hele tiden er i gang. Så denne sætning skal være printet på opslagstavlen! 

Der findes rent faktisk App´s, der hjælper dig med at lukke ned på bestemte tidspunkter i døgnet, så du ikke er på 24/7. En af dem hedder SHUTAPP. En anden er brugbar til din pc – så tryller du din pc om til en skrivemaskine i selvvalgt tidrum: FREEDOM hedder den. Den er genial! Måske har du også brug for et øjebliks zen. Prøv at hente app’en SPACE, som netop giver dig det lille øjebliks ro mellem dig og din app.

Skru ned for teknikken og op for nærværet.
Du har måske allerede set den lille film LOOK UP, men den er altid en god reminder om, hvad der er vigtigt her i livet. Vi går glip af så mange ting, når vi hele tiden er bøjet over telefonen.

Så giv dig selv det gave, at modtag denne udfordring. Sæt nogle OFF tider, og vær ikke fedtet med dem. Vi skal ikke altid være tilgængelig - ihvertfald kun for os selv.

God søndag…

Dag 12 - 2019 udfordringen

Dag 10 - 2019 udfordringen